Proudly Powered by Pro Dedicated - Webdesign - Webshop ontwikkeling - grafisch Ontwerp

Over ons

Wie zijn wij?

Welkom op de website van Kapsalon Westerstraat, zoals de naam al aan geeft zijn wij gevestigd in de Westerstraat in de Jordaan te Amsterdam. In deze geweldige straat hebben wij op 4 mei 2016 onze lang gekoesterde wens in vervulling zien gaan.
In onze salon waar de stylisten vakkundig getraind zijn en u graag van advies voorzien, heten wij u graag welkom. Ervaar onze vak techniek op een vriendelijke doch ongedwongen manier van werken, waarin wij u als klant centraal plaatsen. We heten u van harte welkom in onze Kapsalon, waar wij alle aandacht en tijd voor u hebben. Heeft u zin in een ander kapsel? Wij geven u graag persoonlijk advies.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, dus zeggen wij kwaliteit voor een lage prijs!! Onze prijzen zijn duidelijk en helder! Kijkt u op onze site naar de behandelprijzen en zie dat onze diensten tegen een aller vriendelijke prijs aangeboden worden.

Zonder afspraak
Dat klopt, u komt op een moment dat het u het beste uitkomt. Mocht u onverhoopt niet direct geknipt kunnen worden, dan kunt u in de salon met een kopje koffie of thee en een boekje de tijd doorbrengen. Natuurlijk kunt u ook even een boodschapje doen in de buurtwinkels van de Jordaan.

 

                                                        IMG_0633                                                     m3

 

Proudly powered by Pro Dedicated, webdesign, webshop design en ontwikkeling, huisstijl ontwerp, grafisch ontywerp, zaandam